Met deze natuurlijke zonnebrillen van Skateboardhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaarBamboe houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtnerf is iedere houtenzonnebril uitzonderlijk. Alle Bamboehouten zonnebrillen worden met de hand gemaakt en zijn veder licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit meerdere laagjes gekleurd hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand is geproduceerd en door de diverse tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een geweldige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van uitstekende deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Ebbenhout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de elementen, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Afkomstig van degelijk bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de eerstvolgende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol bezieling en innovatie. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Daarbij zijn ze ook nog licht te dragen. Volmaakt voor op de zandstrand. Daarenboven houten zonnebril beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril bekijk het hier auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te (lees verder...) voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat geroemd wordt om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Zonnebrillen van beukenhout


Ook gebruikt in muziekinstrument fabricage is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met deze natuurlijke zonnebrillen van Skateboardhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar”

Leave a Reply

Gravatar